23 december 2022
Na twee jaar zonder sportieve afsluiting van het kalenderjaar, konden wij gewoon de 25ste editie van het kerstvolleybaltoernooi spelen. Hoe geweldig! Er waren maar liefst 12 deelnemende teams die er in de Morsestraat een spetterend kerst(volleybal)feest van maakten.
De teams bestonden uit leerlingen, oud-leerlingen én medewerkers (3 teams!!) van jong tot oud die zich allen van hun sportiefste kant hebben laten zien. De ballen vlogen alle kanten op (over het net, in het net, naast het net…) en de sfeer was (en bleef) goed.
Opvallend was dat er zeer veel creativiteit in de teamnamen was gestoken. Zo was er een team met de naam “Team ondergemiddeld” en had een ander team zich gedoopt tot “De fonkelende kevers”.
Natuurlijk was Bruce Siemens aanwezig om de wedstrijden te leiden en de verliezers een hart onder de riem te steken. Dat doet hij al zo’n 15 jaar!
Na een aantal partijtjes waarbij iedereen stevig stand hield, speelden we aan het einde van de middag een spannende finale waarbij de twee oud-winnaars tegen elkaar streden, de “Wousies” en de “Flying Dragons”. Het laatste team prolongeerde haar titel, PROFICIAT!
Er rest ons niets dan de tijd opvullen tot de 26ste editie!
Iedereen bedankt voor jullie deelname.