Brugklasfeest 2019

Op vrijdag 22 november 2019 gingen de kleinste voetjes van de school van de vloer: het was weer tijd voor het jaarlijkse brugklasfeest! In de aula en in de kantine van ons lyceum verzamelden zich feestgangers uit alle leerlagen van de brugklas en ging het dak eraf. Heb je het feest gemist en wil je graag wat van de sfeer proeven, klik dan hier en zet de luidsprekers thuis op 100!

 

Brugklasfeest 2019
Kerstgala 2019

Kerstgala 2019

Op woensdagavond 18 december 2019 was het tijd voor hét jaarlijkse kerstgala in ´t Paard. Alle leerlingen en medewerkers waren uitgenodigd om op deze doordeweekse, druilerige decemberdag he-le-maal uit de plaat te gaan. En of dat gelukt is? Jazeker!!!! Nu maar hopen dat we 2021 ook weer kunnen afsluiten met een knalfeest!

Klik hier om foto’s bekijken van het laatste kerstgala.

Eindexamengala 2019

Op 17 april 2019 konden onze eindexamenkandidaten helemaal los tijdens het jaarlijkse eindexamengala. Na jarenlang zwoegen en zweten, konden ze deze avond even alles van zich af gooien. Voor de meeste leerlingen bleek dit middelbare school eindexamengala de laatste en hopelijk de meest onvergetelijke! Jammer genoeg hebben de eindexamenkandidaten van 2020 dit feest moeten missen vanwege corona. We hopen dat de kandidaten van dit jaar wel een feestje kunnen bouwen!

 

Eindexamengala 2019