Brugklasfeest

Op De Populier wordt ieder schooljaar een brugklasfeest georganiseerd. Het feest vindt plaats in november en is alleen toegankelijk voor leerlingen die in de brugklas zitten. Speciaal voor deze gelegenheid worden de aula en de kantine van het lyceum omgetoverd tot een oergezellige discozaal waar lekker gedanst kan worden. Er wordt muziek gedraaid door een heuse echte DJ (die ook verzoeknummers afspeelt, dus verzin er maar alvast eentje!). Het feest wordt georganiseerd door de hulpmentoren. Zij verzinnen het thema voor de avond en maken aankondigingsposters die van tevoren opgehangen worden in school. Het brugklasfeest is gratis en een absolute aanrader voor iedere brugklasser die van een party houdt! Wil je graag al wat van de sfeer proeven, klik dan hier en zet de luidsprekers thuis op 100!

 

Brugklasfeest
Kerstgala

Kerstgala

In de week voor de kerstvakantie vindt het Kerstgala plaats in het Paard in het centrum van Den Haag. Voor dit schoolfeest worden alle leerlingen en medewerkers van De Populier uitgenodigd. Het Paard biedt in de grote zaal plaats aan 1100 bezoekers en in de kleine zaal plaats aan 300 bezoekers. Daarnaast is er nog een café met plaats voor ca. 200 personen. Genoeg ruimte dus voor alle Populieren die het oude jaar willen afsluiten of het nieuwe jaar alvast willen starten met een onvergetelijk knalfeest.

Klik hier om foto’s bekijken van het laatste kerstgala.

Eindexamengala

In april kunnen onze eindexamenkandidaten helemaal los tijdens het jaarlijkse eindexamengala. Na jarenlang zwoegen en zweten, worden zij in de gelegenheid gesteld om op deze onvergetelijke avond even alles van zich af gooien. De locatie voor het eindexamengala verschilt per jaar. Voor aanvang van het feest wordt deze bekend gemaakt.

Klik hier om de foto’s van het eindexamengala van april 2022 te bekijken.

Eindexamengala