Sportdagen klas 1 en 2

Als je in klas 1 of 2 zit, ga je aan het einde van het schooljaar met alle leerlingen uit jouw leerlaag naar de velden van Quick om daar allerlei sportactiviteiten te beoefenen. De sporten die tijdens de sportdag aan bod komen, zijn sporten die je gedurende het schooljaar hebt geleerd. Van tevoren wordt je klas verdeeld in teams die op de sportdag strijden tegen teams uit andere klassen. De klas die aan het einde van deze sportieve en gezellige dag de meeste punten weet binnen te halen, heeft uiteraard gewonnen!

Sportdagen klas 1 en 2
Tafeltennistoernooi

Tafeltennistoernooi

Terwijl Sinterklaas de pakjes laat klaarleggen voor pakjesavond, wordt de gymzaal van het lyceum omgetoverd tot tafeltenniszaal met olympische trekjes. In deze ruimte strijden leraren en leerlingen met en tegen elkaar om de befaamde tafeltennisbeker in handen te krijgen. Durf jij het aan om een keertje een potje te spelen tegen meneer Sturing of meneer Dikken? In november kun je je aanmelden bij je gymdocent!

Volleybaltoernooi

Het volleybaltoernooi is misschien wel het meest feestelijke toernooi van het schooljaar. Het toernooi wordt georganiseerd in de gymzalen aan de Morsestraat op de laatste dag voor aanvang van de kerstvakantie. Zowel leerlingen als oud-leerlingen en medewerkers van De Populier kunnen zich in december voor dit toernooi aanmelden. Aanmelden kan met een heel team of alleen. Doe je ook mee?

Volleybaltoernooi