Excursies, kampen en Londenreis

Op De Populier worden jaarlijks allerlei excursies, 3 daagse kampen en talenreizen georganiseerd. Tijdens deze buitenschoolse activiteiten duiken we de sneeuw in, snuiven we andere culturen op, verleggen we onze grenzen en maken we veel lol. Nieuwsgierig naar de ervaringen en belevenissen van leerlingen die er afgelopen schooljaar op uit getrokken zijn?
Lees verder →

Excursies, kampen en Londenreis

FABklas, Musical en Podium Populier

Droom je ervan om een hoofdrol te spelen in onze jaarlijkse musical? Of wil je dat ene liedje dat je zingt onder de douche ook eens voor breed publiek zingen? Heb je met medeleerlingen een bandje opgericht en treden jullie graag een keer op? Dit kan allemaal tijdens Podium Populier! Heb je geen podium allures, maar wil je wel graag je eigen gitaar maken met een 3D-printer? Meld je dan aan voor de FABklas. Daar kun je alles maken wat je in gedachten hebt.
Lees verder →

FABklas, Musical en Podium Populier

Hulpmentoraat, leerlingen- en medezeggenschapsraad

Lijkt het je leuk om onze kersverse brugklassers te begeleiden? En om mee te gaan op brugklaskamp? De rechterhand te mogen zijn van een van onze brugklasmentoren en hen te helpen met het organiseren van allerlei activiteiten? Dan ben jij misschien wel de hulpmentor die we zoeken! Of misschien vind je het leuk(er) om mee te denken over het beleid van de school? Heb je allerlei ideeën die je graag eens zou willen bespreken met de rector? Of ben je iemand die opkomt voor de belangen van anderen? Neem dan eens een kijkje bij de leerlingen- en de medezeggenschapsraad.
Lees verder → 

Hulpmentoraat, leerlingen- en medezeggenschapsraad

Schoolfeesten

Op De Populier organiseren wij jaarlijks verschillende feesten voor al onze leerlingen. Zo vindt in november het brugklasfeest plaats en met kerst luiden wij met elkaar alvast het nieuwe jaar in tijdens ons kerstgala in ’t Paard. Onze eindexamenkandidaten sluiten in april hun lessen af met een grandioos en onvergetelijk eindexamengala.
Lees verder →

Schoolfeesten

Sportdagen en tafeltennis- en volleybaltoernooien

Ben je sportief en ben je na de gymlessen en de Sportstroom nog steeds niet moe? Op De Populier hebben we nóg meer sportieve activiteiten op de agenda staan! Ieder jaar organiseren wij sportdagen en kun je deelnemen aan het tafeltennis-, voetbal- en volleybaltoernooi.
Lees verder →

Sportdagen en tafeltennis- en volleybaltoernooien