Muziek X-tra
Altijd al in een bandje willen spelen of de sterren van de hemel willen zingen? Nog nooit achter een drumstel gezeten, maar dit toch wel heel graag een keer willen doen? Je leert een kwartaal lang gedurende één lesuur per week een muziekinstrument bespelen of je stem trainen! Na inschrijving, word je ingedeeld met andere leerlingen om een bandje te vormen waarbij je zelf je favoriete instrument mag kiezen. Je kunt kiezen uit zang, drums, gitaar, basgitaar of keyboard. Vervolgens ga je met een coach aan de slag om met je band een of twee nummers neer te zetten. Een heus optreden in onze aula hoort er natuurlijk ook bij. Aan het eind van de Muziek X-tra mag je namelijk optreden op een heus podium!

Tijdstip: maandag 9e uur, woensdag 8ste of 9de uur.

 

Lego X-tra
Als je altijd al graag met lego speelt, moet je beslist meedoen. Lego is meer dan blokjes stapelen. Bij lego X-tra kun je bijvoorbeeld een robot bouwen die zelfstandig allerlei opdrachten kan vervullen. Hij moet kunnen rijden, er moeten hulpstukken ontworpen worden, de microprocessor moet geprogrammeerd worden. Kortom, dit is werk voor specialisten!

Tijdstip: woensdag 8ste uur

 

Techniek X-tra
Ben je graag bezig met het maken van werkstukken van hout, kunststof, of andere materialen? Schrijf je dan in! Je gaat gave voorwerpen namaken van een werkblad of gebruik je eigen fantasie en ontwerp zelf wat je maar wilt!

Tijdstip: woensdag 8ste uur

 

De kosten voor deelname aan een X-tra zijn 25 euro. Meer informatie over de aanmeldprocedure krijg je jaarlijks in november.