Beste oud-leerling, beste oud-medewerker,

Dit jaar vieren we dat het Christelijk College De Populier (ontstaan uit de Eerste Christelijke HBS, Aeneas Mackay MULO, Groen van Prinsterer MULO, Christelijk Lyceum Populierstraat en Christelijke Scholengemeenschap De Populier) 110 jaar bestaat. Al meer dan een eeuw is de school een bijzondere plek waar goed onderwijs samenkomt met te gekke introductie- en sportdagen, volleybal- en voetbaltoernooien, geweldige kampen en buitenlandse reizen, heel veel toetsweken en rapportuitreikingen en waar bij elkaar opgeteld misschien wel 30.000 diploma’s zijn uitgedeeld. Maar natuurlijk is het voor velen ook de plek van de legendarische onderbouw- en bovenbouwfeesten, de eerste les, een jubileum, het eerste vriendje of vriendinnetje, de eerste échte zoen, de musicals en Podium Populier. Kortom, De Populier roept bij heel veel mensen mooie herinneringen op en dat willen we graag vieren! Met jullie allemaal!

Algemene informatie

Datum:5 november 2022
Tijd: 13.00 uur – 18.00 uur
Locatie: Populierstraat 109 Den Haag
Entree (alleen voor oud-leerlingen): 10 euro (Dit bedrag is inclusief 2 consumpties en kan contant of met pin betaald worden bij de entree.)

Programma

Om 13.00 uur verwachten wij alle oud-leerlingen die tot en met 1990 eindexamen gedaan hebben of de school verlaten hebben. Vanaf 15.30 uur verwachten wij alle eindexamenleerlingen en oud-leerlingen die vanaf 1991 eindexamen gedaan hebben of de school verlaten hebben. Oud-medewerkers zijn vanaf 13.00 uur welkom.

We hebben gekozen voor een splitsing in jaartallen om grote drukte te voorkomen. Hiermee geven we iedereen de gelegenheid om ten volle van het programma te kunnen genieten.

Op het programma staan leuke activiteiten. Welke activiteiten dat zijn, kunt u binnenkort lezen op deze pagina. U ontvangt het programma na aanmelding ook via de mail. Inschrijven voor de activiteiten is niet nodig.

Meedoen

Lijkt het u het leuk om in het oude bandje van vroeger op te treden in de aula? Of wilt u een lesje geven? Of zou u een toneelstuk willen opvoeren met oud-leerlingen of oud-medewerkers? Of komt u alleen om lekker bij te kletsen en oude foto’s te bekijken? Dat is allemaal mogelijk.
Op het aanmeldformulier hieronder kunt u aangeven of u tijdens de reünie iets wilt doen. Dit kan ook meehelpen zijn in de garderobe of opruimen na afloop.

Aanmeldformulier

Als u zich wilt aanmelden voor de reünie, verzoeken wij u vriendelijk onderstaand formulier in te vullen.
Aanmelden kan t/m 9 oktober 2022.


Vanwege de verwachte opkomst is het raadzaam niet met de auto naar De Populier te komen, maar met de fiets of het openbaar vervoer (bijv. tramlijnen 3 en 12, halte Fahrenheitstraat).

Hopelijk tot ziens op 5 november!