Beste oud-leerling, beste oud-medewerker,

Dit jaar vieren we dat het Christelijk College De Populier (ontstaan uit de Eerste Christelijke HBS, Aeneas Mackay MULO, Groen van Prinsterer MULO, Christelijk Lyceum Populierstraat en Christelijke Scholengemeenschap De Populier) 110 jaar bestaat. Al meer dan een eeuw is de school een bijzondere plek waar goed onderwijs samenkomt met te gekke introductie- en sportdagen, volleybal- en voetbaltoernooien, geweldige kampen en buitenlandse reizen, heel veel toetsweken en rapportuitreikingen en waar bij elkaar opgeteld misschien wel 30.000 diploma’s zijn uitgedeeld. Maar natuurlijk is het voor velen ook de plek van de legendarische onderbouw- en bovenbouwfeesten, de eerste les, een jubileum, het eerste vriendje of vriendinnetje, de eerste échte zoen, de musicals en Podium Populier. Kortom, De Populier roept bij heel veel mensen mooie herinneringen op en dat willen we graag vieren! Met jullie allemaal!

Algemene informatie

Datum:5 november 2022
Tijd: 13.00 uur – 18.00 uur
Locatie: Populierstraat 109 Den Haag
Entree (alleen voor oud-leerlingen): 10 euro* (Dit bedrag is inclusief 2 consumpties).

*Gezien een technische storing willen wij u vriendelijk verzoeken om contant te betalen. 

Programma

De voorbereidingen op het feest zijn al in volle gang. Het belooft een onvergetelijke en gezellige dag te worden! Wij verwachten zo’n 600 oud-leerlingen en oud-medewerkers die allemaal staan te popelen om oude bekenden terug te zien. Er zullen onder andere barista’s aanwezig zijn, er zullen lesjes worden gegeven door (oud-)medewerkers én (oud-)leerlingen en er zal een fotograaf aanwezig zijn om groepsfoto’s te maken. Het volledige programma kunt u hier bekijken. Ook kunt u klikken op het vergrootglas bovenaan deze pagina. Aanmelden voor de activiteiten is niet nodig.

Aanmelding gesloten

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor de reünie. De uiterste inschrijfdatum was 19 oktober. Bent u benieuwd wie zich allemaal ingeschreven hebben? Klik dan hier.

Vanwege de verwachte opkomst is het raadzaam niet met de auto naar De Populier te komen, maar met de fiets, lopend of het openbaar vervoer (bijv. tramlijnen 3 en 12, halte Fahrenheitstraat).

Hopelijk tot ziens op 5 november!