17 januari 2019

 

Podium Populier is hét jaarlijkse muziekfestival van De Populier. Gedurende twee avonden wordt onze aula omgetoverd tot een sfeervolle theaterzaal waar leerlingen optreden voor familie, medeleerlingen, leraren en vrienden en vriendinnen.

 

De leerlingen die optreden komen uit alle afdelingen en leerjaren van onze school. Er wordt gezongen, gedanst, muziek of cabaret gemaakt. Sommige leerlingen doen een solo act (treden alleen op), maar er zijn ook veel leerlingen die met z´n tweetjes optreden of een  bandje vormen.

Wil je ook meedoen?
Kom dan op woensdag 30 januari vanaf 14.oo uur of op donderdag 31 januari vanaf 15.00 uur naar het muzieklokaal om auditie te doen. Voorafgaand aan het optreden is er namelijk een zogenaamde voorronde. Dit houdt in dat je eerst moet laten zien wat je in huis hebt voordat je mee mag doen aan Podium Populier. De muziekdocenten bekijken tijdens de voorrondes of jouw act geschikt is voor Podium Populier en helpen je daar waar nodig. Zodra je door de voorrondes heen bent, begint het échte werk: je gaat je voorbereiden op je, misschien wel allereerste, optreden voor een groot publiek. Wil je meer weten over Podium Populier? Ga dan naar deze pagina.