16 april 2023

Een aantal leerlingen uit klas 3 heeft de paasvakantie doorgebracht in het Oostenrijkse Kitzbühel. Na een busrit van dertien uur, werden de leerlingen direct de piste opgestuurd waar ze zich heerlijk konden uitleven in de sneeuw. Voor de beginners en de licht-gevorderden waren er skilessen gereserveerd. Leerlingen met veel ervaring konden het gestuntel van hun medeleerlingen vanaf de rode of de zwarte pistes rustig (of in volle vaart) aanschouwen. Deze observatie was belangrijk vanwege de nominaties die iedere avond uitgereikt werden voor de meest stuntelige of grappige actie. De leerling die genomineerd werd, moest de volgende dag in een komisch pakje de piste op!
Na een dag skiën, was er ’s avonds ook nog van alles te beleven. Zo deden de leerlingen mee met een fakkeltocht en was er op de laatste avond een bonte avond georganiseerd.

Zit jij in de tweede klas en wil je volgend jaar ook mee op skireis? Houd dan de website en de posters in de school in de gaten. Vanaf januari kun je je inschrijven!