14 september 2022

Het Christelijk College De Populier bestaat dit jaar 110 jaar en dit heugelijke feit willen we graag samen met alle oud-leerlingen en oud-medewerkers vieren.

Wij nodigen u daarom van harte uit op zaterdag 5 november 2022 voor een reünie in het schoolgebouw in de Populierstraat 109 in Den Haag. De reünie duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Via onze reüniepagina op onze website kunt u zich t/m zondag 9 oktober aanmelden voor de reünie. Ook treft u op de reüniepagina alle relevante informatie over het programma en heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u een steentje wilt bijdragen aan de organisatie.

Om de kosten van de reünie binnen de perken te houden vragen wij de oud-leerlingen om een bijdrage van € 10,00. In dit bedrag zijn twee consumpties inbegrepen.

Heeft u zich via de pagina oud-leerlingen op de website van De Populier al ingeschreven voor de komende reünie? Wij zouden het waarderen als u zich ook zou willen aanmelden via de reüniepagina. Zo houden we het overzicht compleet.

Vanwege de verwachte opkomst is het raadzaam niet met de auto naar De Populier te komen, maar met de fiets of het openbaar vervoer (bijv. tramlijnen 3 en 12, halte Fahrenheitstraat).

Heeft u nog vragen, stelt u ze dan gerust via e-mailadres lustrum@depopulier.nl.

Een hartelijke groet en we zien u graag op de reünie.

De reüniecommissie.