13 maart 2020

Van 20 februari tot en met 1 maart hebben meneer Van Splunter, Tijs Wiersma (M3) en Ruben Pronk (H4) deelgenomen aan het Edukans uitwisselingsprogramma Going Global. Zij zijn samen met een groep andere jongeren en docenten van verschillende scholen uit heel Nederland afgereisd naar Ethiopië om inzicht te krijgen in het onderwijs dat de kinderen in Ethiopië krijgen. Ze hebben er kennis gemaakt met de leerlingen en de leraren van een Ethiopische school en ontdekt tegen welke onderwijsproblemen aangelopen wordt. Ook hebben ze zich gebogen over de vraag wat er nodig is om het onderwijs in Ethiopië te verbeteren.

Op 29 mei 2020 zal De Populier een steentje bijdragen aan een positieve toekomst voor leraren en leerlingen in Ethiopië door een grote actiedag te organiseren. Tijdens deze dag zamelen wij geld in voor Edukans. We hopen dat iedereen die verbonden is aan onze school Edukans wil steunen! Dit kan nu al door via deze link een donatie achter te laten.

Wil je reisverhalen van meneer Van Splunter, Thijs en Ruben lezen? Of wil je meer informatie over het uitwisselingsprogramma? Klik dan hier.