03 september 2019

Terwijl we nog kunnen genieten van mooie zomeravonden in september om het vakantiegevoel vast te houden, gaan de voorbereidingen voor de musical alweer van start. Dit jaar gaan we Grease maken! We hoeven waarschijnlijk niemand te vertellen waar deze musical over gaat, maar voor wie het niet weet: high school, sixties, vetkuiven, petticoats en uiteraard liefde en muziek.

 

Crew
Jorina van Bergen is terug (van sabbatical) en gaat het orkest en de zang begeleiden. Janie Ammeraal doet net als vorig jaar de regie. Rolf van Oven gaat het decor bouwen en Tamara Hoogenboom heeft de productie in handen.

Audities
→ De audities voor spel, zang en dans vinden plaats op 10 september om 15:00u in de gymzaal en MUZ (Populierstraat). Na aanmelding krijg je een tekst ter voorbereiding. Bereid ook allemaal de zang voor van You’re the one that I want en We go together. Voor wie solo wil zingen (voor de rol van Danny, Sandy of Rizzo) bereid je respectievelijk ook het nummer Sandy, Hopelessly devoted to you of There are worse things I could do voor. Heb je een bijzonder danstalent, of kun je gewoon lekker bewegen? Ook dit mag je laten zien op 10 september. Wil je iets voorbereiden? Kies dan een hit uit Grease!

→ De audities voor orkest vinden plaats op 17 september om 12:00 in MUZ. Bereid een stuk van en nummer uit Grease voor op je eigen instrument.

→ Wil je meebouwen aan het decor, dan kan je je ook aanmelden via de link. Rolf roept jullie tijdens de auditie op bij elkaar en legt de gang van zaken uit.

AANMELDEN DOE JE VIA DEZE LINK.

Uitslag audities
Je krijgt uiterlijk op 20 september te horen voor welke rol we je gecast hebben.

Commitment en belangrijke data
Als je meedoet, verwachten we je vanaf 24 september iedere dinsdag om 15:00 uur in de gymzaal of in het muzieklokaal. We repeteren tot 17:30 uur. Wij zorgen ervoor dat je tijdig weet welke scène, of welk nummer we gaan repeteren, zodat jij je tekst goed kan voorbereiden. (Dus geen scripts op de speelvloer!) Op de dinsdag voorafgaand aan de toetsweken zijn er geen repetities. Er staan extra verplichte weekendrepetities gepland op zaterdag 11 januari en zondag 16 februari. De voorstellingen zijn in de week van 9 maart. In deze week ben je dus alle middagen en avonden op school voor de leukste week van dit schooljaar en kun je geen andere afspraken maken. Deelname kost €25,-, waarvoor je ouders te zijner tijd een factuur ontvangen.

Nog vragen?
Mail naar populiermusical@depopulier.nl