Bruggers aan zet!
Op maandag 8 en dinsdag 9 Juli waren de brugklassen aan de beurt samen te strijden tegen andere klassen. Met wat wisselend weer (op beide dagen) werd er in de ochtend afgetrapt met tchouckbal, voetbal en ultimate frisby. Eerder tijdens de lessen LO mochten de leerlingen zelf aangeven in welk onderdeel zij wilden strijden: zij bleven dan ook de gehele ochtend bij hun favoriete onderdeel. Na een stevige lunch in de middag was er weer genoeg energie opgebouwd en kon voor elke klas het (inhaal-)softbal programma van start gaan. Na spannende wedstrijden en speelrondes bleek B2F het sterkst uit de strijd te komen.

Na regen komt zonneschijn voor de 2e klas
Donderdag 13 en vrijdag 14 juni waren voor de 2e klassen de dagen om aan de bak te gaan. De zon die zich op donderdag veel had laten zien, werd op vrijdag helaas verdrongen door hoosbuien en hier een daar een onweersklap. Vanwege deze weersomstandigheden namen de docenten helaas het onvergetelijke besluit om de sportdag te cancelen….Nog geen kwartier nadat alle leerlingen vertrokken waren, begon de zon te schijnen en bleef het de rest van de dag stralend weer! Al met al was het een geweldige dag. Onze tweedeklassers bleken vooral erg gedreven in de onderdelen handbal en hockey!

Strandsportdag klas 3 valt in het water
Een scenario dat geen enkele buitensporter wenst : regen, regen en nog eens regen. Normaal gesproken gaan de 3e klassen tijdens hun sportdag naar het strand van Scheveningen. Wat is er nu heerlijker om daar te sporten als je er zo dichtbij woont! Waar zij in andere jaren afwisselend spel en sportonderdelen mochten uitvoeren op het strand en in zee, was er deze keer geen kans om de sportdag tot een goed einde te brengen. Na een uur aankijken was er maar een winnaar en dat was het noodweer. Volgend jaar hopen we uiteraard op beter weer.