Hét jaarlijkse muziek festival
Podium Populier is hét jaarlijkse muziekfestival van De Populier. Gedurende twee avonden wordt onze aula omgetoverd tot een sfeervolle theaterzaal waar leerlingen én docenten optreden voor familie, medeleerlingen, leraren en vrienden en vriendinnen.

Met optredens van…
De leerlingen die optreden komen uit alle afdelingen en leerjaren van onze school. Vaak doen er treden er ook docenten op! Er wordt gezongen, gedanst, muziek of cabaret gemaakt. Sommige leerlingen doen een solo act (treden alleen op), maar er zijn ook veel leerlingen die met z´n tweetjes optreden of een heuse band vormen. Als je wilt, kun je je laten begeleiden door een van onze geweldige muziekdocenten. Zij staan graag voor je klaar!

Of het spannend is om op te treden? Nou en of!
Kenmerkend voor Podium Populier is de gezellige, ontspannen sfeer voor én achter de coulissen. Hoewel de zenuwen door de lijven van de artiesten gieren, geniet iedereen volop. De première is vaak het spannendst, maar ook de tweede avond blijft een uitdaging. Na afloop hiervan kun je met een gerust hart naar huis en krijgt jouw optreden wellicht een eerbetoon op deze pagina van onze website!

Wil je ook meedoen?
De volgende Podium Populier zal worden uitgevoerd in maart 2020. Voorafgaand aan het optreden is er een voorronde. Dit houdt in dat je eerst auditie moet doen voordat je mee mag doen aan Podium Populier. De audities vinden plaats in januari 2020. De muziekdocenten bekijken tijdens de voorrondes of jouw act geschikt is voor Podium Populier en helpen je daar waar nodig. Zodra je door de voorrondes heen bent, begint het échte werk: je gaat je voorbereiden op je, misschien wel allereerste, optreden voor een groot publiek.