Hartelijk welkom!

De Populier is een school met een rijke traditie. Al meer dan een eeuw verzorgen we kwalitatief goed onderwijs en staan we bekend om onze veilige sfeer. Het onderwijs wordt verzorgd op twee overzichtelijke locaties waardoor iedereen zich gezien voelt.

De Populier staat elk jaar in het teken van een nieuw thema. Dit jaar hebben wij gekozen voor: “oog voor elkaar”. Op De Populier accepteer je elkaar en heb je oog voor je omgeving. Iedereen kan en mag het verschil maken. Op onze school vinden we het belangrijk om een veilige plaats te zijn waarin leerlingen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en authentieke individuen. Dit sluit ook aan bij onze visie ‘samen doen we het beter’.

Wij hopen jonge mensen te kunnen stimuleren om uit te groeien tot gelukkige en waardevolle leden van de maatschappij. Daartoe handelen wij vanuit een christelijke inspiratie: het enthousiast en creatief werken aan een toekomst van gerechtigheid, vrede en geluk voor iedereen. Dit begint bij het erkennen en herkennen van de mens achter de leerling.

Drs. R. van Oevelen, rector

Nieuwsberichten