Algemeen
Stichting TopTutors creëert bijlesnetwerken op middelbare scholen in heel Nederland. Uniek hierbij is dat de bijlessen worden verzorgd door oud-leerlingen van de betreffende middelbare school. Zij kennen de docenten en de manier van lesgeven. TopTutors speelt hierbij een bemiddelende rol. Wij vinden namelijk dat goede en betaalbare bijles binnen handbereik moet zijn voor iedereen.

Bijles krijgen van een oud-leerling?
Sinds enige jaren heeft De Populier een samenwerking met Stichting TopTutors. Via deze stichting kunnen leerlingen betaalbare bijlessen krijgen in elk vak, op elk gewenst moment. Ze werken samen met oud-leerlingen van De Populier die bekend zijn met de school, de docenten en de stof. Dit is heel erg fijn voor de leerlingen en de tutors.

Kosten
Een bijles kost 17,50 euro per klokuur en kan fysiek thuis of op school, maar ook digitaal plaatsvinden. Daarnaast wordt er een eenmalig bedrag van 15,00 euro aan bemiddelingskosten gerekend per schooljaar. Dit bedrag wordt pas gerekend als er daadwerkelijk bijlessen zijn gegeven. Er zijn geen pakketvormen of minimale afnamen in het aantal bijlessen; iedere leerling heeft namelijk zijn of haar eigen ondersteuningsbehoefte.

Interesse?

Neem een kijkje op de website www.toptutors.nl.