15 november 2021
De klassen A2A, A2B en G2A hadden dit jaar nog geen gezamenlijk uitje gehad, dus dat wilden de klassenmentoren natuurlijk nog graag voor hen regelen! En zo stapten de leerlingen vandaag na het 3e lesuur samen met hun mentoren op de fiets naar Scheveningen. Daar stond een heerlijke lunch klaar bij een strandtent. Broodjes en sapjes en vooral de broodjes kroket waren zeer in trek! Het was een koude middag, maar iedereen had er gelukkig zin in.
Na de lunch begon het activiteitenprogramma: het spelen van “Robinsonsgames”. Een professionele organisatie had 6 proeven op het strand uitgezet, er werden torens van stokken gebouwd, puzzels opgelost, een groot Jenga spel gespeeld, een ballen katapult gebouwd en een parcours gelopen. En natuurlijk ontbrak ook het vuur maken niet! Wat een feest, toen het vuurtje ging branden!!! Alle leerlingen waren over 10 groepjes verdeeld. Het maken van een eigen vlag, een yell en een dansje werden met enthousiasme opgepakt.
Bij de vele spelrondes werd er flink gestreden met en tegen elkaar, en ook goed samengewerkt. Bij het afsluitende touwtrekken tussen de teams, ging uiteindelijk Team 10 met de winst en de beker vandoor! Wat een gejuich!
Het was een koude, maar wel heel sportieve en gezellige middag!