22 september 2021

Op de derde dinsdag van september vond het jaarlijkse voetbaltoernooi plaats. Terwijl koning Willem-Alexander strak in pak op de troon over begrotingen sprak, werd er door de sportievelingen onder de Populieren een balletje getrapt.
In totaal waren er 5 teams die deelnamen aan het toernooi. Zij speelden een halve competitie. Het eerste team wat in de finale stond bestond uit Herbert Mercelina, Achraf Tahboun, Julian Roos, Jayden Ramautar, Yassir Sahraoui, Leon van Krieken, Peppe Panzali, Bowie Middag en Marcus Dela Cruz. Het tweede team die in finale stond bestond uit: Joël Jirlow, Akram, Zouhir, Storm Middag, Egehan Albayarak, Pieter Brat, Dimitris Motos en Rohit Ratchasing.
De finale was een gelijk opgaande wedstrijd met vele kansen aan beide kanten en snel spel dat werd afgewisseld met goede tactische keuzes. Na 12 minuten eindigde de wedstrijd uiteindelijk met een score van 0-0. Dit betekende verleningen! Na 5 minuten verlenging, die werd gespeeld volgens het golden goal principe (wie scoort wint gelijk), was er nog steeds geen winnaar! Dit leidde natuurlijk tot de befaamde Penalty’s. Door het goede werk van de keepers, hadden de teams moeite om te scoren. Uiteindelijk heeft het team van Storm, Joel, Akram, Zouhir, Egehan, Pieter, Dimitris en Rohit de overwinning in de wacht gesleept. Zij mogen zich dus kampioen noemen van het Prinsjesdag voetbaltoernooi 2021!
Het was een hele leuke middag, waar met veel passie gespeeld werd en een mooie strijd werd geleverd. Een speciaal bedankje richting de leerlingen die er waren om hun klasgenoten te supporteren! Tot volgend jaar !