28 augustus 2023

Afgelopen week vonden de introductiedagen plaats voor de onderbouwklassen (hv1, hv2, h3, v3) en havo 4, vwo 4 en vwo 5.
De brugklassers startten hun introductiedagen op school. Onder leiding van de mentoren en de hulpmentoren hebben de leerlingen een ontdekkingstocht gemaakt door het gebouw. Ook werden er kennismakingsspelletjes gespeeld en was er ruimte om de regels en afspraken door te nemen. Na al dat stilzitten en luisteren, konden de bruggers zich op de derde dag uitleven op het sportveld.
De tweede- en derdeklassers brachten hun introductiedag door op het strand. Na een korte inleiding moesten de leerlingen samen aan de slag om onder andere allerlei raadsels op te lossen, houten torens te bouwen, vliegers de lucht in te krijgen en om aan het langste eind te trekken (van het touw).
Leerlingen uit havo en vwo 4 en 5 waren tijdens hun introductiedag gedeeltelijk op school te vinden waar zij van de conrectoren uitleg kregen over het vooreindexamenjaar. Vervolgens gingen zij met graffiti aan de slag in de fietsenstalling of werden zij uitgedaagd om de hersenen te kraken in de gymzaal. Ook was er een sportprogramma op het strand waar de leerlingen in teamverband aan de slag moesten.