28 juni 2021

Misschien heb je deze meneer al door de school zien wandelen? En vroeg je je af wie hij is? Welnu, dit is Thijs van der Voort! Vanaf 1 augustus zal hij gaan werken als teamleider bovenbouw MAVO op de Dunklerstraat. De afgelopen weken is hij al een aantal keren op de Dunklerstraat geweest en heeft hij zich aan een groot deel van het docententeam kunnen voorstellen. Daarnaast is hij enkele lessen in geweest om de school alvast te leren kennen. Tot nog toe heeft hij alleen maar positieve ervaringen opgedaan en beleeft hij een hele prettige sfeer in de school!

Meer weten over meneer Van Der Voort? Hierbij stelt hij zichzelf alvast aan jullie voor:

Allereerst ben ik vader van twee kinderen, Stan (8jaar) en Bente (6jaar). Samen met Wendy, mijn vrouw, woon ik met veel plezier in het mooie Waddinxveen. Ik ben mijn carrière, in 1999, in het onderwijs begonnen als gymleraar op een VMBO school in Rotterdam Noord. Daarna ben ik naar een school in Capelle aan den IJssel gegaan. Daar werd ik uiteindelijk teamleider van de onderbouw en later van de bovenbouw. Sinds 5 jaar werk ik als teamleider op het Beroepscollege in Zoetermeer, maar nu is het tijd voor een wat anders.
Met heel plezier kijk ik uit naar de start van komend schooljaar omdat ik dan werkzaam mag zijn op de Populier. Ik hoop dat ik bij jullie net zoveel plezier ga hebben als ik bij de andere scholen heb gehad. En uiteraard gaan we voor mooie resultaten, dat doen we samen. Mocht je me nu al willen bereiken dan is dat mogelijk via: tvdvoort@depopulier.nl. Maar dit is nog niet mijn hoofdmailbox, een reactie kan dus enkele dagen op zich laten wachten. Ik hoop op je begrip.

Ik heb heel veel zin in de nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om ‘echt’ te mogen starten.

Succes met de laatste loodjes en tot snel,

Thijs van der Voort