10 juni 2021

Op donderdag 10 juni was het een spannende dag voor onze eindexamenleerlingen. Bloed zenuwachtig zaten zij die ochtend/middag aan de telefoon gekluisterd om persoonlijk van hun mentor te horen of ze wel of niet geslaagd waren. Gelukkig kregen zowel op de mavo, de havo als op het vwo de meeste leerlingen te horen dat zij hun examens met goed gevolg hadden afgelegd. Op alle drie de afdelingen ligt het slagingspercentage rond de 90% en dat betekent dat onze centraal examenresultaten zowel op de mavo, de havo als het vwo bij de beste 10% van Nederland horen!
En het slagingspercentage zal zelfs nog wat stijgen, want de leerlingen die het deze eerste keer net niet gehaald hebben, zullen eind juni hun uiterste best doen om goed te scoren voor hun herexamen(s).
Dank aan alle leerlingen voor hun inspanningen, en natuurlijk ook aan de examinatoren, het OP, de directie en het OOP. Het begint immers al in de brugklas bij een goed georganiseerde en warme introductiemiddag en het eindigt bij het netjes klaarleggen van de atlassen in hotelzalen.