18 december 2019
Op dinsdag 17 december is de winnaar van dé kerstkaart van 2019 bekend gemaakt: Emma Gerrits uit V6. Zij heeft de prachtige tekening verzorgd aan de voorkant van de kaart, geïnspireerd op ons jaarthema ´oog voor elkaar´.
De kerstkaarten zijn maar liefst 700 keer gedrukt en verspreid onder het personeel en de buurtgenoten. Emma zit in het eindexamenjaar en is een getalenteerde tekenaar. Ze heeft zelfs al in het Rijksmuseum gehangen. Oftewel: koester deze kerstkaart 😉
Maar niet alleen de voorkant is zeer de moeite waard, dit geldt ook voor de binnenkant! Vergeet dus niet om de kaart ook open te maken. Daar prijkt namelijk een gedicht van David Mahfouz Ibrahim (V5). Ook hij haalde zijn inspiratie uit ons jaarthema.
Hoewel er maar één de winnaar kan zijn, was de sfeervolle en knap gemaakte kerstkaart van Ayako Posthuma (H4A) ook een grote favoriet. Misschien volgend jaar dé winnaar van de kerstkaartontwerpwedstrijd!
Dank voor alle enthousiaste en mooie bijdragen aan deze wedstrijd en met name dank aan mevrouw Scheper die dit alles mogelijk gemaakt heeft!