20 november 2022
Wist jij dat De Populier een leerlingenraad heeft? Die bestaat uit leerlingen uit alle jaarlagen die het leuk en belangrijk vinden om mee te denken en invloed uit te oefenen binnen de school. Misschien heb je ze in het verleden wel eens gezien: die leerlingen die het sinterklaasfeest organiseerden, die stonden te schminken en nagels stonden te lakken op Paarse Vrijdagkerstzuurstokken (of valentijnslolly’s) verkochten in de hal en rondbrachten in de klassen, zorgden voor de kerstversiering en hielpen met de playlist van het kerstgala, die een wedstrijd paaseieren zoeken en een onesiedag organiseerden.
Nooit gezien? Dat kan ook, want leerlingen uit de leerlingenraad denken ook gewoon mee over wat zij belangrijk vinden voor hun school en dat is niet altijd zichtbaar. Bovendien is na de afgelopen twee coronajaren van onze leerlingenraad heel weinig overgebleven…
Daarom is de leerlingenraad is op zoek naar jou! Lijkt het jou wel wat om de leerlingen van het Lyceum te vertegenwoordigen en dingen te regelen die je leuk of belangrijk vindt voor de school? Heb jij goede ideeën, ben je sociaal en heb je er zin in om je medeleerlingen (en jezelf natuurlijk ?) een stem te geven? Stuur dan een mailtje naar leerlingenraad@depopulier.nl met je naam, klas en korte motivatie waarom JIJ een plekje verdient in onze leerlingenraad.
Je hoort van ons!
Groetjes,
Leerlingenraad