Beste oud-leerling,

Welkom op de pagina voor oud-leerlingen van Christelijk College De Populier. Met deze pagina hopen wij bij te kunnen dragen aan het behoud van waardevolle herinneringen. Daarbij willen wij oud-leerlingen via deze pagina de mogelijkheid bieden om betrokken te blijven bij De Populier. Zo kunt u lezen welke activiteiten er gepland staan en kunt u via het aanmeldformulier onderaan deze pagina onder andere aangeven of en waarmee u ons zou willen helpen.

AFGELOPEN ACTIVITEITEN

Op 5 november 2022 vond er een reünie plaats ter ere van het 110-jarig bestaan van de Populier. U kunt hier de foto’s bekijken die tijdens het feest gemaakt zijn.

GEPLANDE ACTVITEITEN

In het jaar 2027 staat er weer een reünie gepland. Als u opgenomen bent in ons databestand, dan krijgt u daar te zijner tijd informatie over via de mail. Houd ook onze website in de gaten!

Wilt u zelf een activiteit inplannen voor oud-leerlingen waarbij u onze hulp kunt gebruiken? Of bent u bereid De Populier te helpen met binnen- en of buitenschoolse activiteiten? Op onze jaarplanner op de homepage kunt u alle geplande activiteiten voor dit schooljaar bekijken. Uw ideeën en wensen kunt u aan ons doorgeven door het formulier in te vullen onderaan deze pagina.

SOCIAL MEDIA

We zijn ook actief op Facebook en op LinkedIn. Hier kunt u mogelijk ook uw oud-schoolgenoten terugvinden.

ADRESSENBESTAND

Opdat wij zoveel mogelijk oud-leerlingen kunnen (blijven) bereiken, vragen wij uw adres(wijziging) en/of overlijdensberichten door te geven via onderstaand formulier.

Voor vragen en of opmerkingen, kunt u mailen naar oudleerling@depopulier.nl. 

INSCHRIJFFORMULIERPrivacy
De gegevens die wij ontvangen, worden verwerkt in ons oud-leerlingenbestand. Dit bestand is het privé eigendom van de school en de gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden.