Kennismaken

Zit jij in groep 7 of 8 en zou je een kijkje willen komen nemen op De Populier? Dat kan! Er zijn verschillende momenten gedurende het schooljaar waarop onze deuren speciaal voor jou openstaan. Je kunt dan komen proeven van de sfeer, lesjes volgen, kennismaken met docenten en leerlingen en je rond laten leiden door ons schoolgebouw.

Kennismaken
Lesmiddagen voor leerlingen

Lesmiddagen voor leerlingen

Wil je ervaren hoe de lessen op De Populier zijn? Kom dan volgend schooljaar naar een van onze twee supergave lesmiddagen! We starten om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur.  Tijdens de lesmiddag kun je kennismaken met de docenten, lessen volgen of een wat breder beeld krijgen van één van onze stromen: science, cultuur, basis of sport. Inschrijven voor de lesmiddag kan via deze pagina op onze site. Er verschijnt ruim voor aanvang een link waar je op kunt klikken. 

 

Informatieavond voor ouders

Op woensdag 6 maart 2024 zijn ouders van kinderen uit groep 8 die een havo, havo/vwo of een vwo-advies hebben gekregen om 19.30 uur van harte welkom op het lyceum om onze informatieavond bij te wonen. Tijdens deze avond krijgt u de nodige informatie over De Populier in het algemeen en vertellen wij u onder andere over onze brugperiode. Na het algemene deel volgt er een keuzeprogramma.

Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig.

Informatieavond voor ouders
Open School voor leerlingen en ouders

Open School voor leerlingen en ouders

Op vrijdag 8 maart 2024 is het Open School. Van 16.30 tot 20.00 uur staan onze deuren open voor alle leerlingen uit groep 7 en 8 die nieuwsgierig zijn naar De Populier. Tijdens de Open School is er volop tijd om het gebouw te bekijken, met leerlingen en docenten in gesprek te gaan, lessen te volgen, proefjes te doen, optredens te bekijken en dingen te maken. Kortom, dit wil je niet missen!

Aanmelden voor de Open School is niet nodig.   

Ben je reuze nieuwsgierig naar onze school? Neem dan (ook) een kijkje op de overige pagina’s op onze website. Daar vind je allerlei informatie over De Populier, waaronder een aantal filmpjes die je kunt bekijken. Je krijgt dan alvast een indruk van de gezelligste school van Den Haag!

 

Hopelijk tot ziens!

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid in de buurt, adviseren we om met de fiets te komen!