Kennismaken

Kennismaken

Zit jij in groep 7 of 8 en zou je een kijkje willen komen nemen op De Populier? Dat kan! Er zijn verschillende momenten gedurende het schooljaar waarop onze deuren speciaal voor jou openstaan. Je kunt dan komen proeven van de sfeer, lesjes volgen, kennismaken met docenten en leerlingen en je rond laten leiden door ons schoolgebouw.

Open Middag voor leerlingen en ouders

In deze extra oriëntatieperiode organiseren we op maandag 21 november 2022 van 15:30 uur tot 18:00 uur een Open Middag voor leerlingen en ouders. Leerlingen uit groep 8 en hun ouder(s) kunnen in twee tijdvakken de school bezoeken. De tijdvakken zijn van 15.30 tot 16.30 uur en van 17.00 tot 18.00 uur. Voor de leerlingen staan er minilesjes op het programma, een informatiemoment over De Populier en een korte rondleiding.
Voor de ouder(s)/verzorger(s) is er eveneens een rondleiding en organiseren wij een informatief deel en een informeler deel waarin onze leerlingen al uw vragen zo goed mogelijk zullen proberen te beantwoorden.

Aanmelden voor de Open Middag kan vanaf half oktober via onze website.

 

Open Middag voor leerlingen en ouders
Lesmiddagen voor leerlingen

Lesmiddagen voor leerlingen

Wil je ervaren hoe de lessen op De Populier zijn? Kom dan vooral naar één van onze superleuke lesmiddagen. Tijdens de lesmiddag kun je kennismaken met de docenten, lessen volgen of een wat breder beeld krijgen van één van onze stromen: science, cultuur, basis of sport.

Lesmiddag I: woensdag 7 december 2022 van 14.00 uur tot 16.00 uur
Lesmiddag II: woensdag 1 februari 2023 van 14.00 uur tot 16.00 uur 

Aanmelden voor de lesmiddag kan vanaf half oktober via onze site.

Voorlichtingsavond voor ouders

Op donderdag 26 januari 2023 om 19.30 uur vindt de voorlichtingsavond plaats voor ouders. Tijdens deze avond krijgt u de nodige informatie over De Populier in het algemeen en vertellen wij u onder andere over onze brugperiode. Na het algemene deel volgt er een keuzeprogramma.

Aanmelden voor de voorlichtingsavond is niet nodig.

Voorlichtingsavond voor ouders
Open School voor leerlingen en ouders

Open School voor leerlingen en ouders

De Open School vindt plaats op vrijdag 3 februari 2023 van 16.30 uur tot 20.00 uur. Tijdens de Open School is er volop tijd om het gebouw te bekijken, met leerlingen en docenten in gesprek te gaan, lessen te volgen, proefjes te doen, optredens te bekijken en dingen te maken. Kortom, dit wil je niet missen!

Aanmelden voor de Open School is niet nodig.   

Ben je nu al reuze nieuwsgierig naar onze school? Neem dan een kijkje op de overige pagina’s op onze website. Daar vind je allerlei informatie over De Populier, waaronder een aantal filmpjes die je kunt bekijken. Je krijgt dan alvast een indruk van de gezelligste school van Den Haag!

 

Hopelijk tot ziens!

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid in de buurt, adviseren we om met de fiets te komen!