Kennismaken

Kennismaken

Zit jij in groep 7 of 8 en zou je een kijkje willen komen nemen op De Populier? Dat kan! Er zijn verschillende momenten gedurende het schooljaar waarop onze deuren speciaal voor jou openstaan. Je kunt dan komen proeven van de sfeer, lesjes volgen, kennismaken met docenten en leerlingen en je rond laten leiden door ons schoolgebouw.

Lesmiddagen

De Populier organiseert twee lesmiddagen. Tijdens zo’n lesmiddag kun je een algemeen programma volgen dat bestaat uit een aantal lessen (bijv. Frans, Nederlands, Latijn, geschiedenis, wiskunde of biologie) die je krijgt van onze vakdocenten. Als je liever kennis wil maken met een van onze stromen, dan kun je ervoor kiezen om je in te schrijven voor science, cultuur, sport of basis. Voor een lesmiddag moet je je vooraf aanmelden. Op het aanmeldformulier kun je aangeven welk programma je graag wil volgen.

Aanmelden Lesmiddag woensdag 8 december 2021 is niet meer mogelijk. 

Helaas is het op dit moment onduidelijk of de lesmiddag op woensdag 8 december door kan gaan. 
Leerlingen die zijn aangemeld voor de lesmiddag zullen door ons per email op de hoogte gehouden worden van het wel/niet doorgaan van de lesmiddag.

Aanmelden Lesmiddag woensdag 26 januari 2022. 

 

 

Lesmiddagen
Voorlichtingsavond en Open School

Voorlichtingsavond en Open School

Voorlichtingsavond
Op donderdag 27 januari 2022 om 19.30 uur vindt de voorlichtingsavond plaats voor ouders. De voorlichtingsavond is speciaal voor ouders van kinderen die een havo- of een havo/vwo- of vwo-advies hebben gekregen.

Open School
De Open School vindt plaats op vrijdag 4 februari 2022 van 16.30 uur tot 20.00 uur. Je bent dan van harte welkom met je ouders om rond te snuffelen!

Ben je al reuze nieuwsgierig naar onze school? Neem dan een kijkje op de overige pagina’s op onze website. Daar vind je allerlei informatie over De Populier, waaronder een aantal filmpjes die je kunt bekijken. Je krijgt dan alvast een indruk van de gezelligste school van Den Haag!

 

Hopelijk tot ziens!