Welkom op De Populier!

Een school uitzoeken in corona-tijd, dat is hartstikke moeilijk. Bijna alles moet online. We hopen dat we je met de filmpjes, de interactieve online voorlichtingsavond en de online Open School toch een beeld kunnen geven van onze mooie school. Wel mogen we nu echte rondleidingen geven!

Nieuw: rondleidingen

Heel goed nieuws! We mogen kleine groepen leerlingen rondleiden in ons gebouw. Na de lessen en zonder ouders, dat wel maar dan ben je tenminste binnen geweest. Van maandag 7 februari t/m woensdag 16 februari verzorgen we rondleidingen op ons lyceum. Elke half uur twee groepen van vijf leerlingen, van 15.00 uur-17.00 uur. We hebben weer een paar plekken geregeld. Wees er snel bij, want ze gaan hard.


Klik hier om een rondleiding door het lyceum van de Populier te boeken

Open School

De Open School gaan we ook online doen op de geplande datum 4 februari van 16.30-18.30 uur. We hebben een vrolijke (na)middag in de planning waardoor je ons, onze leerlingen en de school heel goed leert kennen en begrijpt waarom we als enige Haagse school het predicaat “Goed” hebben gekregen van de inspectie voor al onze afdelingen. Via onderstaand formulier kun je je inschrijven. Je krijgt dan zo’n 24 uur voor de Open School een mail met een link naar de Open School-pagina. Vandaar uit kun je kiezen voor lesjes van vakken, stromen en nog veel meer. We hopen je daar te zien!

Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven voor de Open School.


Voorlichtingsavond donderdag 27 januari

Op donderdag 27 januari vanaf 19.30 uur organiseerden we een online voorlichtingsavond. Die kunt u hier terugkijken.

Ben je al reuze nieuwsgierig naar onze school? Neem dan een kijkje op de overige pagina’s op onze website. Daar vind je allerlei informatie over De Populier, waaronder een aantal filmpjes die je kunt bekijken. Je krijgt dan alvast een indruk van de gezelligste school van Den Haag!

Kennismaken: korte filmpjes

Voorlichting: langere films met veel informatie

 

 

Bekijk ons informatieboekje