Kennismaken

Zit jij in groep 7 of 8 en zou je een kijkje willen komen nemen op De Populier? Dat kan! Er zijn verschillende momenten gedurende het schooljaar waarop onze deuren speciaal voor jou openstaan. Je kunt dan komen proeven van de sfeer, lesjes volgen, kennismaken met docenten en leerlingen en je rond laten leiden door ons schoolgebouw.

Kennismaken
Lesmiddagen voor leerlingen

Lesmiddagen voor leerlingen

Wil je ervaren hoe de lessen op De Populier zijn? Kom dan naar een van onze supergave lesmiddagen! De lesmiddagen beginnen om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur.  Tijdens de lesmiddag kun je kennismaken met de docenten, lessen volgen of een wat breder beeld krijgen van één van onze stromen: science, cultuur, basis of sport. Enkele weken voor aanvang van de lesmiddagen kun je je aanmelden via deze pagina. Er verschijnt dan hieronder een link waar je op kunt klikken. 

 

Informatieavond voor ouders

Begin 2024 zal er een informatieavond plaatsvinden voor ouders. Tijdens deze avond krijgt u de nodige informatie over De Populier in het algemeen en vertellen wij u onder andere over onze brugperiode. Na het algemene deel volgt er een keuzeprogramma. De exacte datum van de informatieavond treft u aan het begin van het nieuwe schooljaar op deze pagina.

Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig.

Informatieavond voor ouders
Open School voor leerlingen en ouders

Open School voor leerlingen en ouders

Zoals ieder jaar zal er komend schooljaar ook een Open School georganiseerd worden. Tijdens de Open School is er volop tijd om het gebouw te bekijken, met leerlingen en docenten in gesprek te gaan, lessen te volgen, proefjes te doen, optredens te bekijken en dingen te maken. Kortom, dit wil je niet missen! De exacte datum van de Open School zullen wij aan het begin van het nieuwe schooljaar op deze pagina noteren.

Aanmelden voor de Open School is niet nodig.   

Ben je reuze nieuwsgierig naar onze school? Neem dan (ook) een kijkje op de overige pagina’s op onze website. Daar vind je allerlei informatie over De Populier, waaronder een aantal filmpjes die je kunt bekijken. Je krijgt dan alvast een indruk van de gezelligste school van Den Haag!

 

Hopelijk tot ziens!

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid in de buurt, adviseren we om met de fiets te komen!