Skireis

Voor leerlingen die in de derde klas zitten, wordt er ieder jaar met Pasen een skireis georganiseerd naar Kaprun en Zell am See in Oostenrijk. Onderleiding van verschillende docenten reis je samen met leerlingen uit mavo, havo en vwo 3 per bus af naar het skigebied waar je drie dagen lang lekker kunt skiën, snowboarden, sleeën en sneeuwballen kunt gooien.
Je verblijft in een hostel waar je eet en slaapt. Om deel te kunnen nemen aan deze reis heb je geen ervaring nodig. Er worden lessen aangeboden op ieder niveau.

Zit je in de derde klas en wil je in 2024 ook mee op skireis? Aanmelden kan vanaf december. Let goed op de aankondigingen in de school en op de site.

 

 

Skireis
Waterkamp

Waterkamp

Direct na de allerlaatste toetsweek van het schooljaar kunnen tweedeklassers vrijwillig op Waterkamp naar de Kaag voor allerlei activiteiten op en rond het water. Je gaat onder andere waterskiën, zeilen met een Valk, kanovaren, suppen, surfen en miniji’s, lachen, gieren, brullen, barbecueën en zingen bij het kampvuur.
’s Nachts slaap je in een tent of in een huisje en samen met klasgenootjes en leraren bereid je de lekkerste maaltijden.
De kosten voor het Waterkamp inclusief eten en drinken zijn € 265,-. We hebben plek voor 65 leerlingen (bij meer dan 65 inschrijvingen gaan we over tot een loting).

Wil je ook mee? Schrijf je dan in februari 2024 in door het formulier in te vullen dat je van je LO-docent in je schoolmail ontvangt.