Alfa- en bètakamp


Leerlingen uit 5 vwo die een bètapakket hebben, kunnen zich verheugen op het bètakamp. Tijdens dit kamp verblijf je enkele dagen in Zuid-Limburg waar je je bezig gaat houden met allerlei natuurkundige verschijnselen. Zit je in 5 vwo en heb je geen bètapakket? Niet getreurd! Wij organiseren ook een super gaaf alfakamp. Anders, maar net zo leuk! Gedurende enkele dagen verblijf je in Antwerpen waar je de cultuur en de geschiedenis van de stad ontdekt.
Lees verder →

Brugklaskamp


Als je in de brugklas zit, dan ga je in de maand september met alle brugklassen, van zowel de mavo als het lyceum, op brugklaskamp naar Brabant. Voor de meeste brugklassers is dit het leukste evenement van het schooljaar. Drie dagen lang doe je met elkaar allerlei spelletjes in de bossen, maak je kennis met de verschillende stromen, eet je samen en strijd je tijdens sporttoernooien tegen leerlingen uit andere klassen. Zo beleef je samen met de hulpmentoren en de brugklasmentoren een paar onvergetelijke dagen!
Lees verder →

Excursies


Op De Populier doen wij veel aan buitenschoolse activiteiten. In de tweede klas staat een excursie naar de Duitse stad Münster op het programma. Met onze derdeklassers gaan we naar de Belgische stad Ieper, waarna we afreizen naar de Noord-Franse stad Lille. Naast deze excursies worden er ook allerlei leuke uitstapjes voor verschillende leerjaren georganiseerd naar o.a. Museum Beelden aan Zee, het Literatuurmuseum, theater De Regentes, de Koninklijke Schouwburg, Escher in het Paleis en het Mauritshuis.
Lees verder →

Talenreizen


Als je in de vierde klas van de havo of het vwo zit, staat er een culturele (talen)reis op het menu waar je nog heel lang van zal (na)smullen. Al naar gelang je vakkenpakket, ga je naar Berlijn, Parijs, Rome of Londen. Samen met medeleerlingen en onder begeleiding van bevlogen leraren ontdek je de mooiste plekjes, doe je onvergetelijke ervaringen op en vergroot je je talenkennis.
Lees verder →

Sportieve reizen (vrijwillig)


Waterkamp
Na de laatste toetsweek kunnen tweedeklassers vrijwillig op Waterkamp naar de Kaag voor allerlei activiteiten op het water: waterskiën, wakeboarden, zeilen en surfen. Echt een aanrader voor iedere tweedeklasser die van water houdt en vooral van gezelligheid!

Skikamp
Zit je in de derde klas, ben je dol op skiën of snowboarden en zou je met Pasen op de piste willen staan met klasgenoten? Ieder jaar kun je je als derdeklasser inschrijven voor onze onvergetelijke skireis naar de gletsjer bij Kaprun en Zell am See.

Lees hier de ervaringen van je voorgangers. Aanmelden voor het waterkamp of voor het skikamp kan vanaf 2024 bij een van onze LO-docenten.