ALFA- en BÈTAkamp


Leerlingen uit 5 vwo die een bètapakket hebben, kunnen zich verheugen op het bètakamp. Tijdens dit kamp verblijf je enkele dagen in Zuid-Limburg waar je je bezig gaat houden met allerlei natuurkundige verschijnselen. Zit je in 5 vwo en heb je geen bètapakket? Niet getreurd! Sinds enkele jaren organiseren wij ook een Alfakamp. Anders, maar net zo leuk! Gedurende enkele dagen verblijf je in Antwerpen waar je de cultuur en de geschiedenis van de stad ontdekt.
Lees verder →

Brugklaskamp


Als je in de brugklas zit, dan ga je in de maand september met alle brugklassen, van zowel de mavo als het lyceum op brugklaskamp naar Brabant. Voor de meeste brugklassers is dit het leukste evenement van het hele schooljaar. Drie dagen lang doe je met elkaar allerlei spelletjes in de bossen, eet je samen en strijd je tijdens sporttoernooien tegen leerlingen uit andere klassen. Samen met de hulpmentoren en de brugklasmentoren beleef je een paar onvergetelijke dagen! Helaas ging het brugklaskamp van 2020 niet door. We hopen dat het brugklaskamp van onze toekomstige bruggers wel plaats kan vinden!
Lees verder →

Excursies


Op De Populier gaan wij graag op excursie. In de tweede klas staat een uitstapje naar Münster en het Humanity House op het programma en met onze derdeklassers gaan we naar Ieper/Lille. Daarnaast worden er uitstapjes voor verschillende leerjaren georganiseerd naar o.a. het Kinderboekenmuseum, Museum Meermanno, Museum Beelden aan Zee, het Mauritshuis en de Tweede Kamer.
Lees verder →

Sportieve reizen


Waterkamp
Na de laatste toetsweek kunnen tweedeklassers vrijwillig op Waterkamp naar de Kaag voor allerlei activiteiten op het water: waterskiën, wakeboarden, zeilen en surfen. Echt een aanrader voor iedere tweedeklasser die van water houdt en vooral van gezelligheid!

Skikamp
Zit je in de derde klas, ben je dol op skiën of snowboarden en zou je met Pasen op de piste willen staan met klasgenoten? Ieder jaar kun je je als derdeklasser inschrijven voor onze onvergetelijke skireis naar de gletsjer bij Kaprun en Zell am See.

Lees hier de ervaringen van je voorgangers en/of meld je direct aan.

Talenreizen


Als je in de vierde klas van de havo of het vwo zit, staat er een culturele (talen)reis op het menu waar je nog heel lang van zal (na)smullen. Al naar gelang je vakkenpakket, ga je naar Berlijn, Parijs, Rome of Londen. Samen met medeleerlingen en onder begeleiding van bevlogen leraren ontdek je de mooiste plekjes en doe je onvergetelijke ervaringen op…En vergroot je tegelijkertijd je talen- en culturele kennis!
Lees verder →